Izbori 2020.

Damir Nikšić ponovo kandidat za načelnika Centra, evo i njegove poruke

Objavljeno: 01.11.2019. u 17:14 Autor: R.D.

Pošto nemam načina da provedem svoju politiku u Kantonu Sarajevo, a Šestorka se ne može dogovoriti oko zajedničkog nastupa na lokalnim izborima, izgleda da mi nema druge nego da se opet kandidujem za načelnika Općine Centar u Sarajevu

Damir Nikšić bio kandidat i 2016. godine

Samostalni zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Damir Nikšić, bivši član SDP-a, nestrpljiv je oko dogovora šestorke koja vlada u Kantonu Sarajevo, te je odlučio da se samostalno kandidira za načelnika Općine Centar na Općinskim izborima 2020. godine.

- Pošto nemam načina da provedem svoju politiku u Kantonu Sarajevo, a Šestorka se ne može dogovoriti oko zajedničkog nastupa na lokalnim izborima, izgleda da mi nema druge nego da se opet kandidujem za načelnika Općine Centar u Sarajevu. Samo mojne opet da bude da sam uzeo glasove Ljevici, objavio je na svojoj Faceboouk stranici Damir Nikšić.

I 2016. godine na lokalnim izborima Damir Nikšić je kao nezavisni kandidat učestvovao u utrci za načelnika Općine Centar i osvojio 2.897 glasova.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije