open-navfaktor-logo
search
Bajramska čestitka
Džaferović: Želim nam svima više jedinstva, kako bismo lakše prebrodili poteškoće
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović nakon bajram-namaza u Gazi Husref-begovoj džamiji u Sarajevu poručio je kako želi više jedinstva među probosanskim snagama, kako bismo lakše prebrodili teškoće sa kojim se suočavamo.
02.05.2022. u 08:08
get url
text

- Prije svega čestitka: Bajram šerif mubarek olsun svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, domovinskim zemljama, dijaspori i diljem svijeta. Želim im da Bajram provedu u zdrtavlju, rahatluku i veselju, zajedno sa svojim komšijama. Želim i da svima onima koji nisu muslimani poželim da se ugodno i prijatno osjećaju u ove dane zajedno sa nama i da Bajram obilježimo u duhu dobre, stare, bosanskohercegovačke tradicije - kazao je Džaferović.

Dodao je kako bi posebno želio poručiti kako je ovo godina izazova, u kojoj se suočavamo sa poteškoćama.

- Mi ćemo te poteškoće prebroditi, ali lakše bismo ih prebrodili da u probosanskim snagama postoji veći stepen jedinstva. Ja želim da naredni period bude obilježen tim jedinstvom, da budemo pošteni ljudi, da budemo moralni i čestiti. To je nešto što bih ja želio u narednoj godini, da svi ovim karakteristikama, ovim osobinama i ponašanjem budemo obdareni - poručio je Džaferović.

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.