Bećirović se pohvalio putem svog Facebook profila razgovorom sa hiljadama građana koji su ga "dočekali" u Bihaću.

- Prof. dr. Denis Bećirović, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH razgovarao je sa brojnim građankama i građanima Bihaća i Krajine. Tokom druženju i dijaloga sa hiljadama građana Bihaća Bećirović... - navodi sa njegovom zvaničnom profilu uz naslov "Hiljade građana Bihaća i Krajine srdačno dočekale Denisa Bećirovića".

 

Bećirović doista ima zanimljiv način da predstavi u svoju korist okupljanje građana povodom 48. Internacionalne turističke Una Regate zbog koje je u Bihaću jučer i danas održano i nekoliko koncerata, pa je grad bio prepun što lokalnog stanovništva, što turista.

To nije prošlo nezapaženo korisnicima društenih mreža te je jedan od korisnika Twittera iz Sanskog Mosta i čestitao na dosetljivosti:

- Denis iskoristio doček Unske regate u Bihaću (inače dan u kojem ne možeš proći kroz centar grada od naroda) da predstavi gužvu iza svojih leđa kao podršku njemu u izbornoj utrci. Svaka čast ko god se sjetio ovoga.

 

Drugi, iz Bihaća, pitao je: U kojem svijetu živi ovaj čovjek?