open-navfaktor-logo
search
Predsjednik kluba
Hasanbegović: Dva ozbiljna investitora javila se Želji
Nazif Hasanbegović, predsjednik Željezničara danas se obratio medijima i sumirao proslavu stotog rođendana kluba, ali i otkrio da se potencijalni investitori javljaju u Zvorničku 27.
21.09.2021. u 11:10
get url
text

Prvo ću čestitati gospodinu u dobrim godinama. Želim se zahvaliti svima onima koji su na pravi način obilježili rođendan. U narednom periodu će klub nastaviti sa slavljem koje će trajati do kraja ove sezone - rekao je predsjednik FK Željezničar Nazif Hasanbegović.

Naša lokomotiva nije stala čak ni ovog ljeta kada je bila izuzetno teška situacija. Plavi voz nastavlja dalje, a preispitali smo sve kako najbolje nastaviti dalje. Jako sam sretan što naša Skupština raspolaže s ljudima koji su spremni odvojiti vrijeme za ovaj klub - dodao je prvi čovjek Želje i naglasio da se investitori nakon javnog poziva stalno javljaju.

- Javljaju se, dva su ozbiljnija, ali sve to zavisi od njih, od njihove brzine, ne samo od nas - naglasio je Hasanbegović.

Predsjednik kluba kazao je da je Željo ove sezone srezao troškove i da je cilj kreirati dobar ambijent kako bi dolazak sponzora na Grbavicu bio privlačan.

On je zaključio da se nada da će klub najkasnije do kraja godine imati partnera, odnosno investitora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.