open-navfaktor-logo
search
Zlatanova supruga
Helena Seger o upoznavanju s Ibrahimovićem: Ferrarijem je zagradio moj "mercedes", vidjela sam njegov veliki nos
O privatnom životu Zlatana Ibrahimovića zna se mnogo toga, pogotovo otkako je izdao svoju autobiografiju.
08.05.2020. u 22:24
get url
text

Švedski veteran bh. korijena u braku je s 11 godina starijom suprugom Helenom Seger, a ona prilično odudara od "klasičnih" žena fudbalera koje su neizbježna pojava na društvenim mrežama.

Helena ima sjajan osjećaj za dobre poslove, i upravo ona stoji iza najboljih Zlatanovih investicija. Upravo su ga one učinile jednim od najbogatijih sportista na svijetu.

Zlatanova supruga nije tip žene koji se voli puno ekponirati i reklamirati, niti ćete naći tone njenih fotografija s jahti ili luksuznih destinacija. Štoviše, na utakmice koje igra njen suprug dolazi navijati, a ne biti u centru pažnje.

Helena je ispričala i kako je upoznala Zlatana. Bilo je to u vrijeme kada je već bila vrlo uspješna poslovna žena.

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i vikala na njega. Mislim da mu se to svidjelo - otkrila je Helena koja u braku sa Zlatanom ima dva sina Maximiliana (14) i Vincenta (12). 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.