Iako im očevi još pune kino blagajne: Nova generacija stupa na scenu

Objavljeno: 13.08.17 u 09:04

U Holivudu je počela smjena generacija. Na scenu stupaju mladići čiji su očevi svojevremeno "žarili i palili" filmskim platnima. Neki od tata su još tu, i dalje privlače gleaoce u kina, ali nije daleko dan kada će se na plakatima imena sinova naći ispred očeva.

Svojevremeno je veliki glumac Kirk Douglas izjavio, kada se njegov sin Michael tek počeo pojavljivati pred kamerama kao glumac:

- Jedva čekam dan kada će se za mene govoriti "ovo je otac Michaela Douglasa", umjesto što se sada govori za Michaela "Ovo je sin Kirka Douglasa".

Smjenom generacija u publici velikom Kirku se ta želja i ostvarila. Vidjet ćemo ko će biti sljedeći na listi smjene očeva i sinova.

Scott Eastwood

Ljepuškastog sina legendarnog Clinta Eastwooda, Scotta (31), publika je, između ostalog gledala u filmu 'Fury' u kojem je glumio s Bradom Pittom. Bio je i zaštitno lice modnog brenda Hugo Boss te je veliki ljubimac žena.

Patrick Schwarzenegger

Arnoldov sin Patrick (23) bavi se modelingom od svoje petnaeste godine, ima vlastitu tvrtku, a novinske stupce punio je kada je bi u turbulentnoj vezi s pjevačicom Miley Cyrus.

Rafferty Law

Sin zavodnika Judea Lowea također pliva u manekenskim vodama, a karijeru je počeo na reviji Dionne Karen.

Chet Hanks

Sin Toma Hanksa i Rite Wilson diplomirao je na Sveučilištu Northwestern. Ganja glumački karijeru, a pojavio se u filmovima kao što su 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' i 'Fantastic Four'.

Jack Quaid

Sin Dennisa Quaida i Meg Ryan od roditelja je, osim dobrog izgleda, naslijedio i talent za glumu. Njegova najzapaženija uloga definitivno je ona u filmu “Igre gladi”

Jake Hoffman

Jake (36) je američki glumac i redatelj kao te sin Dustina Hoffmana, a imali smo ga priliku gledati u filmu 'Vuk s Wall Streeta'.