open-navfaktor-logo
search
Odbio Dinamo
Jakirović: Neko će reći da sam lud, ali ja mislim da sam pošten i korektan
Trener Zrinjskog Sergej Jakirović u razgovoru za medije u Hrvatskoj kazao je kako bi Zrinjski po budžetu i uvjetima za trening bio posljednji u HNL-u, a po kvalitetu negdje odmah iza četvorke koja se bori za prvaka.
12.04.2022. u 13:03
get url
text

- Idemo reći da bi bili u rangu Gorice i Lokomotive. Siguran sam u to - izjavio je Jakirović za portal Germanijak.

Kaže da mu je žao što Zrinjski nema svoj kamp ili barem pomoćni teren.

- To bi bio veliki napredak za klub - rekao je Jakirović, koji dodaje da Zrinjski radi na glavnom terenu, a da posjeduje i teren s umjetnom travom koji koristi u lošim vremenskim uvjetima.

Zrinjski ove sezone pod Jakirovićevom palicom dominira ligom i blizu je da i matematički osigura naslov pravaka. Jakirović je  produžio saradnju s klubom do 2024. godine. U zimskoj pauzi govorilo se kako je blizu klupe Dinama.

- Imali smo ozbiljan razgovor, manje više smo se dogovorili. Međutim, nisam htio otići iz Mostara samo tako. Imao sam ugovor i odgovornost prema onima koji su me doveli ovdje i koji su prošlo ljeto stali iza mene. Mogao sam doći i reći: "Idem jer se Dinamo ne odbija", ali htio sam to zeleno svjetlo. Svjestan sam da će neko reći da sam lud, ali ja mislim da sam samo pošten i korektan. Sjeli smo, popričali i zaključili da je bolje čekati kraj sezone. Ok, možda se nešto promijenilo u međuvremenu, ali želio sam završiti posao zbog kojeg sam doveden. Titula je uvijek izazov. Kada uđeš u neku priču, svi će ti izvući argument: "Nije osvojio titulu". Eto, i to smo riješili. Uglavnom, u ovom trenutku sve moje je vezano uz Zrinjski - ispričao je Jakirović.

On je dodao da ga Dinamo privlači u profesionalnom smislu, ali što se tiče mogućeg preuzimanja kluba s Maksimira po okončanju sezone nema ništa konkretno.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.