open-navfaktor-logo
search
Velike promjene
Je li ovo sastav koji će Prosinečki suprotstaviti Lihtenštajnu?
Ostane li pri onome što je rekao, to bi samo moglo značiti da će hrvatski stručnjak na teren poslati ekipu koja nikada do sad nije igrala zajedno
17.11.2019. u 23:20
get url
text
get url
text

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo propala su šansa za Zmajeve da osiguraju plasman na kontinentalni šampionat, a jedan od najlošiji ciklusa u historiji fudbalska reprezentacije Bosne i Hercegovine naš nacionalni tim zaključit će sutrašnjom utakmicom protiv Lihtenštajna.

Susret na stadionu Rheinpark u Vaduzu bit će prilika za Roberta Prosinečkog i njegove izabranike za upišu prvu pobjedu u ovim kvalifikacijama.

Utakmica sa Lihtenštajnom nema apsolutno nikakav rezultatski značaj, a još nakon objave spiska za posljednja dva susreta kvalifikacija Prosinečki je kazao kako će priliku u meču posljednjeg kola dobiti igrači koji su igrali malo i nimalo.

Ostane li pri onome što je rekao, to bi samo moglo značiti da će hrvatski stručnjak na teren poslati ekipu koja nikada do sad nije igrala zajedno.

Prosinečki bi Lihtenštajnu mogao suprotstaviti sljedeći sastav: Pirić, Ćivić, Memišević, Mihojević, Bičakčić, Sarić, Jajalo, Hajradinović, Duljević, Hajrović i Hodžić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.