Kostas Manolas i tokom testiranja "bježao" od Edina Džeke

Objavljeno: 15.07.17 u 22:14

Roma kompletira tim koji će naredne sezone pokušati s trona svrgnuti neprikosnoveni Juventus.

Većina igrača Vučice ranije je počela pripreme, a danas su se na prozivku javila i peterica prvotimaca koji su dobili duži odmor zbog reprezentativnih obaveza.

Daniele De Rossi, Radja Nainggolan, Kevin Strootman, Edin Džeko i Kostas Manolas jutros su se pojavili u rimskoj bolnici Villa Stuart, gdje su odradili medicinske testove.

VEZANI TEKSTDžeko se priključio pripremama Rome, izbjegao susret sa Manolasom

Posebno je bilo zanimljivo pratiti susret Džeke i Manolasa, koji su na Bilinom polju, nakon kvalifikacionog meča BiH - Grčka, inicirali sukob. Vinovnici zeničkog incidenta nisu se zvanično sreli pred "očima" javnosti po dolasku u bolnicu.

A kako se može vidjeti na fotografija sa službene stranice Rome, i tokom testiranja grčki defanzivac "bježao" je od Dijamanta. Kapiten Zmajeva srdačno se pozdravio sa Radjom Nainggolanom (Manolas je s belgijskim fudbalerom danas stigao u bolnicu), ali grčki defanzivac tada nije bio u blizini. Bar se tako moglo vidjeti na fotografijama.

Ipak, kako će već sutra zajedno putovati na američku turneju u Detroit, susret će biti neminovan, a pitanje je da li će "zenički rat" dobiti novu epizodu...