open-navfaktor-logo
search
Nezadovoljni kapiten
Kriza u Borcu: Zašto je Stojan Vranješ razbio telefon nakon izmjene?
Fudbaleri Borca u rezultatskoj su krizi. Banjalučani su u tri posljednje utakmice ostali bez pobjede, a od mogućih devet osvojili su tri boda.
21.10.2021. u 20:04
get url
text

Dva domaća susreta protiv Željezničara i Tuzla Cityja, te gostovanje u Trebinju kod Leotara okončani su identičnim rezultatima - 1:1.

Borac je trenutno na petoj poziciji sa 19 osvojenih bodova, 11 manje od lidera Zrinjskog, a ovi rezultati nikako ne mogu zadovoljiti navijače, ali ni ljude u klubu.

Da nešto ne štima u redovima aktuelnog prvaka BiH potvrđuje i situacija iz drugog poluvremena, odnosno 76. minute, kada je trener Nemanja Miljanović iz igre izveo Stojana Vranješa, a na teren poslao Panagiotisa Moraitisa.

Kapiten Borca je došao do klupe, od službenog predstavnika kluba uzeo je mobilni telefon i razbio ga.

FOTO: Screenshot/Arena Sport TV

- Moja ljubav prema klubu je puno veća od vaše mržnje prema meni - napisao je poslije utakmice Vranješ na svom Instragramu, ali nije otkrio kome je poruka upućena.

Nezvanično saznajemo da je "mig" za izmjenu stigao od ljudi koji nisu struka, a da je kapiten Banjalučana razbio telefon službenog predstavnika Nemanje Dojčinovića, koji je u srijedu sjedio na klupi Borca.

Pokušali smo to provjeriti, ali nam je Dojčinović prvo rekao da nazovemo za dva sata, a poslije se nije javljao na naše pozive.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.