open-navfaktor-logo
search
Kapiten Trikolora
Lloris otkrio zbog čega su Francuzi posebno radosni pred duel sa Zmajevima
Nakon eliminacije u osmini finala Evropskog prvenstva ovoga ljeta, aktuelne svjetske prvake, fudbalske reprezentativce Francuske, očekuje nastavak kvalifikacija za SP 2022.
31.08.2021. u 19:51
get url
text

Trikolori će sutra u Strazburu ugostiti selekciju Bosne i Hercegovine, a golman i kapiten Francuza Hugo Lloris kazao je kako motivacioni govor pred tri važne utakmice nije bila loša stvar.

Održali su ga selektor Didier Deschamps, a govorio je i predsjednik FS Francuske.

- Mislim da ne trebamo mijenjati svoje navike. Selektor je kazao što je imao, predsjednik je vratio jučer (ponedjeljak op.a). Mislim da je to bilo neophodno. Ovo se ne dešava prvi put i mislim da je to zanimljivim pristup za ova tri meča - rekao je kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Hugo Lloris, te dodao:

- Naš cilje je Katar. Ove tri utakmice su odlučujuće, ne smijemo propustiti priliku. Sve počinje sa sutrašnjom utakmicom protiv Bosne i Hercegovine, pred našim navijačima. To je jako važan element koji nas čini radnosni.

Utakmica grupe D evropskih kvalifikacija za SP 2022 između Francuske i BiH igra se sutra u Strazburu sa početkom u 20.45 sati, a pravdu će dijeliti švicarski sudija Sandro Scharer.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.