navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
SAD

Luksuzan život: Ovi psi nose dizajnersku odjeću i večeraju biftek

Leone Galler iz Kenta svoje pse tretira kao da su kraljevi. Trogodišnji Romeo i četverogodišnji Reggie uživaju u luksuzu o kakvom većina ljudi može samo sanjati.

Objavljeno: 14.06.2020. u 20:15
get url
text

 Posjeduju ormar u kojem je odjeća vrijedna 20 hiljada funti, svakog dana večeraju biftek, a piju isključivo flaširanu mineralnu vodu jer običnu iz pipe smatraju odvratnom.

- Oni vole oblačiti luksuzne tkanine. Počela sam to raditi jer su mali pa im je bilo hladno, a sad vidim da se Romeo osmjehuje kad nosi skupi komad odjeće- izjavila je ponosna vlasnica psića za britanski Metro.

Tvrdi da su psi sami odbijali vodu iz pipe koju im je stavljala u posudicu. Jednog dana ponudila im je mineralnu vodu iz boce i oduševljeno su je popili.

- Uvijek ću napraviti ono što je najbolje za moje pse. Imam novca i ne vidim zašto ne bih. Na sebe ne trošim koliko na pse- dodaje Galler.

Četverogodišnji Reggie se trebao oženiti, ali je vjenčanje otkazano zbog pandemije. Na Instagramu se "upoznao" s Delijom, modelom za pseću odjeću, koja živi u Palm Beachu u SAD-u. Plan je bio vjenčati ih u julu u hotelu na Floridi, ali to je sada na čekanju.