Trzavice...

Marić upozorio Fortu: "Vi ste gost u ovoj Skupštini i nemojte tako pričati s nama"

Objavljeno: 30.10.2019. u 11:36

Mariću je odgovorio premijer Kantona Sarajevo Edin Forto kazavši kako materijal nije pripremljen te da će se naći pred zastupnicima na narednoj sjednici, a da se o tome nema ništa novo reći, što nije rečeno na tematskoj sjednici koja je nedavno održana

Danas zasjeda Skupština Kantona Sarajevo i prije usvajanja dnevnog reda zastupnik Zvonko Marić pitao je zašto se pred zastupnicima nije našla informacija o deponiji Smiljevići.

Mariću je odgovorio premijer Kantona Sarajevo Edin Forto kazavši kako materijal nije pripremljen te da će se naći pred zastupnicima na narednoj sjednici, a da se o tome "nema ništa novo reći, što nije rečeno na tematskoj sjednici koja je nedavno održana".

Marić je prilikom postavljanja pitanja i inicijativa reagirao na odgovor premijera Forte, ukazavši "na neprimjeren način odgovaranja na njegovo pitanje".

- Vi i Vaša Vlada ste naši gosti i nemojte tako pričati sa nama – kazao je Marić Forti.

Istakao je kako se itekako ima o čemu pričati kada je stanje na deponiji Smiljevići u pitanju.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije