open-navfaktor-logo
search
Različita očekivanja
Miljanović se nada da će Mladost dobiti licencu, Jagodić da neće
Fudbaleri Mladosti na terenu su izborili opstanak u Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali još uvijek nisu dobili licencu.  
30.05.2021. u 20:18
get url
text

Prvostepena komisija Fudbalskog saveza BiH nije izdala licencu na narednu premijerligašku sezonu, Mladost se žalila, a o konačnu riječ će dati Drugostepena komisija, čija sjednica bi trebala biti održana sutra.

- Najbitnije je da smo ostali u ligi, nadam se da će se sutra to riješiti, da će nam Komisija dati licencu kako bismo mogli i sljedeće sezone igrati Premijer ligu BiH - rekao je trener Mladosti Nemanja Miljanović poslije utakmice s Veležom.

U slučaju da Drugostepena komisija porvrdi odluku Prvostepene komisije, u eliti bi ostao Radnik. Takvom scenariju nada se Vlado Jagodić, trener pod čijom komandnom su Semberci na terenu ispali iz lige.

- Radnik ima dobre mogućnosti da bez problema igra u Premijer ligi. Ovo je odraz čitave godine u kojoj je bilo turbulencija i raznih promjena. Završilo se kako jeste, ali ponavljam da se duboko nadam da je pravda na našoj strani i da ćemo zadržati status premijerligaša. Radnik i Bijeljina to zaslužuju - rekao je Jagodić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.