Multiplex Cinema City vas poziva na otvorenje prvog "Cinema Dječijeg festivala"

Objavljeno: 28.09.17 u 12:53

Multiplex Cinema City vas poziva na otvorenje prvog "Cinema Dječijeg festivala" 04. oktobra 2017. god. sa početkom u 17:30h.

Pod sloganom "Dobrodošli u grad mašte", uz pomoć partnera i prijatelja projekta za najmlađe posjetitelje pripremamo mnoštvo zabave, najnovija animirana filmska ostvarenja, druženje i radionice, te nagradna iznenađenja. Radionice, druženja sa maskotama i druge aktivnosti "Cinema Dječijeg festivala" održavat će se svakim danom sa početkom od 17:00h, projekcije crtića počinju od 18:00h. Više informacija o radionicama i filmskih projekcijama "Cinema Dječijeg festivala" saznajte na: https://www.facebook.com/cinemacitymultiplex/

Pridružite se prvom Cinema Dječijem festivalu od 04. do 08. okotobra u Multiplex Cinema Cityju i zaplovimo zajedno u grad mašte!

Mjesto i vrijeme trajanja eventa: Multiplex Cinema City od 04.10. -08.10.2017

Više informacija saznajte na: https://www.facebook.com/cinemacitymultiplex/

Multiplex Cinema City i Faktor čitateljima poklanjaju dvije pozivnice (jedna pozivnica vrijedi za dvije osobe). Sve što trebate uraditi je da na našoj Facebook stranici ispod ove objave ostavite komentar u kojem ćete napisati koga vodite na događaj ili kome poklanjate pozivnice. Objavu šerujte i na svoj Facebook profil. Imena dobitnika ćemo objaviti u petak, 29. septembar.