open-navfaktor-logo
search
Pred Francusku
Musa: Želimo ponoviti igru s Grbavice, a nadamo se malo boljem rezultatu
Stručni štab fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine stigao je u Strasbourg, gdje dočekuje ostale bh. fudbalere pred meč s Francuskom u srijedu.
30.08.2021. u 11:12
get url
text

U taboru Zmajeva nadaju se da će do ručka reprezentacija biti kompletirana i da će selektor Ivaylo Petev na današnjem treningu od 18 sati na raspolaganju imati sve pozvane fudbalere.

- Atmosfera je vrhunska, jedva čekamo da se skupimo i da napravimo ono što očekujemo. Želimo da odigramo dobru utakmicu, kao što je bilo na Grbavici protiv Francuske. Igramo protiv svjetskih prvaka, ali imamo i mi želje i ambicije. Nadam se da ćemo odigrati utakmicu na nivou na kojem smo bili na Grbavici i nadam se da će biti malo bolji rezultat za nas - rekao je član stručnog štaba Slaven Musa.

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Francuske i BiH igra se u srijedu od 20.45 sati u Strasbourgu.

BiH nakon dva kola ima bod na kontu.

Francuska je lider na tabeli. Trikolori iz tri oidgrana meča imaju sedam bodova, četiri više od drugoplasirane Ukrajine, odnosno pet više od trećeplasirane Finske. Finska kao i BiH ima dva meča. Kazahstan je u dva meča osvojio jedan bod.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.