Četvrtak, 29.02.2024.
h

Nakon golišave masaže u direktorovoj kancelariji, oglasio se UIOBiH

Posljednjih dana Upravu za indirektno oporezivanje potresa pravi skandal zbog fotografija polugole uposlenice koju usred radnog vremena u kancelariji u Banjoj Luci masira kolega. Nakon što je Faktor objavio fotografiju, zatražili smo objašnjenje od UIOBiH.

-U vezi s vašim pitanjem povodom fotografije i teksta objavljenog na portalu, obavještavamo vas da je Uprava za indirektno oporezivanje već preduzela aktivnosti na provjeri svih činjenica u vezi sa ovim događajem, posebno u smislu okolnosti, mjesta i vremena nastanka predmetne fotografije. Zavisno od utvrđenog stanja postupit ćemo u skladu sa propisima koji regulišu ovu oblast. Više informacija ćemo imati tek po utvrđivanju stvarnog činjeničnog stanja - rekao nam je glasnogovornik UIOBiH Ratko Kovačević. 

VEZANI TEKST - Polugolu zaposlenicu UIOBiH kolega masira usred radnog vremena

Nezvanično saznajemo da je u pitanju sekretarica jednog od pomoćnika direktora, a fotografije su napravili zaposlenici UIOBiH u Banjoj Luci tokom radnog vremena krajem prošle sedmice. Neki od njih ispričali su da ovo čak nije prvi put da zatiču ovakve scene.

Mediji u RS-u nazvanično su objavili da se radi o D. Dž. i A. Đ., te da su pored navedenih u prostoriji navodno bile prisutne i druge osobe.

 

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na redakcija@faktor.ba.
Najnovije Najčitanije Na vrh