Nakon golišave masaže u direktorovoj kancelariji, oglasio se UIOBiH

Objavljeno: 20.03.17 u 16:10 Autor: S. Ka.

Posljednjih dana Upravu za indirektno oporezivanje potresa pravi skandal zbog fotografija polugole uposlenice koju usred radnog vremena u kancelariji u Banjoj Luci masira kolega. Nakon što je Faktor objavio fotografiju, zatražili smo objašnjenje od UIOBiH.

Fotografija kruži među zaposlenicima
Fotografija kruži među zaposlenicima

-U vezi s vašim pitanjem povodom fotografije i teksta objavljenog na portalu, obavještavamo vas da je Uprava za indirektno oporezivanje već preduzela aktivnosti na provjeri svih činjenica u vezi sa ovim događajem, posebno u smislu okolnosti, mjesta i vremena nastanka predmetne fotografije. Zavisno od utvrđenog stanja postupit ćemo u skladu sa propisima koji regulišu ovu oblast. Više informacija ćemo imati tek po utvrđivanju stvarnog činjeničnog stanja - rekao nam je glasnogovornik UIOBiH Ratko Kovačević. 

VEZANI TEKST - Polugolu zaposlenicu UIOBiH kolega masira usred radnog vremena

Nezvanično saznajemo da je u pitanju sekretarica jednog od pomoćnika direktora, a fotografije su napravili zaposlenici UIOBiH u Banjoj Luci tokom radnog vremena krajem prošle sedmice. Neki od njih ispričali su da ovo čak nije prvi put da zatiču ovakve scene.

Mediji u RS-u nazvanično su objavili da se radi o D. Dž. i A. Đ., te da su pored navedenih u prostoriji navodno bile prisutne i druge osobe.