navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Traumatično

Nakon što mu se sin skoro ugušio: Molim vas zabranite lizala

Ovo je bilo najgore iskustvo u mom životu. Samo želim osvijestiti ljude o opasnosti. Jako smo se uplašili, naveo je Brett Cole

Objavljeno: 13.11.2019. u 18:30
get url
text
Lizalo

Nakon tramumatičnog događaja kada se njegov petogodišnji sin Bobby mogao ugušiti lizalom Brett Cole smatra da ovaj slatkiš treba zabraniti.

Cole inače ne dopušta djeci da jedu lizala, ali s obzirom na to da je bila Noć vještica i djeca su skupila puno slatkiša, dopustio im je da pojedu po jedno.

Nakon što je maleni Bobby lizalo stavio u usta, ono se odvojilo od štapića i zaglavilo se u grlu nakon čega je počeo da se guši.

- Moja žena je sjedila pored Bobbyja na kauču kada se počeo gušiti. Vikala je da dođem i snažno sam ga udario po leđima, ali nije bilo nikakvog učinka - ispričao je Cole.

Nakon što je bezuspješno pokušao izbaciti glavu lizala iz dječakovih usta, supruga Deanna je izvela Heimlichov zahvat, nakon čega je lizalo izletjelo van. Bobby je i povratio, a uz to mu je krenula i krv.

Dijete su odvezli u bolnicu gdje su ga ljekari pregledali i pustili da odspava, nakon čega je došao sebi.

- Ovo je bilo najgore iskustvo u mom životu. Samo želim osvijestiti ljude o opasnosti. Jako smo se uplašil- izjavio je Brett. Molim vas zabranite lizala. Nikad ne objavljujem na Facebooku, ali molim vas da primite moj savjet. Bobby ima pet godina i glupo sam pomislio da je dovoljno star za ovaj slatkiš. Neću više ovako pogriješiti, vi također pazite - završio je objavu na Facebooku.