Neki Novi Klinci: Lakše se pjeva uz Radu Manojlović i Kaću Grujić

Objavljeno: 10.11.17 u 11:28

Najsimpatičnija i najemotivnija zabava za sve klince i klinceze, ali i one starije, show Neki Novi Klinci i ovoga petka u vašim domovima u 20 sati.

 

Djeca iz cijele regije nastavljaju utkru za najljepši glas ispod 14 godina, a ovoga puta pjevat će se raznoliki žanrovi, od Vanne do Šabana Šaulića.

Zanimljivo će biti vidjeti kako se djeca odlučuju pjevati pjesme i pobjednice ovog natjecanja Džejle Ramović, koja je već "izbacila" dva hita. U žiriju će se u četvrtoj emisiji nove sezone naći Nemanja Stevanović, Marina Stefanović, Fatmir Sulejmani, Aleksandra Bursać, Ermin Redžić Bubi i Jelena Kostov.

Pravila su već poznata, ali nije loše još se bolje s njima upoznati radi boljeg praćenja. U prvom krugu svaki će se natjecatelj predstaviti s jednom pjesmom. Stručni žiri će ih dobro slušati i svaki član glasat će pojedinačno. Natjecatelj koji dobije svih šest DA, prolazi direktno u naredni krug natjecanja.

Ukupno prolazi njih šest, a ukoliko ih više dobije svih šest glasova, na kraju emisije pjevat će se baraž, koji će odlučiti konačni odabir. Ukoliko manje od šest natjecatelja dobije svih šest DA, klinci koji su dobili manje glasova imat će novu priliku pjevati u baražu i boriti se za preostala mjesta u natjecanju.

Budite danas od 20 sati uz OBN i saznajte koje će pjesme ekskluzivno u studiju izvesti Katarina Grujić i Rada Manojlović.