Neki novi klinci: Nezaboravna djeca i premijera pjesme Alekse Perovića

Objavljeno: 02.11.17 u 13:30

Nova emisija show programa "Neki novi klinci" donijet će dobru energiju i dobro poznate hitove. I ovoga petka, 3. novembra od 20 sati na OBN-u djeca pjevaju kao veliki u borbi za ostvarenje snova i trenutak slave.

 

Pjevači ispod 14 godina, koji se imaju pravo natjecati, s puno emocija i energije pjevaju pjesme svojih idola. Ovoga puta pjevačke veličine poput Marije Šerifović i Selme Bajrami za djevojčice ili Željka Joksimovića za dječake, dobili su svoje nasljednike/ce.

Emotivne izvedbe žiriju pokazuju kako se djeca mogu nositi sa emocijama kao odrasli ljudi. Posebno raspoloženje je zavladalo uz promociju nove pjesme pobjednika Zvezda Granda iz prošle sezone Alekse Perovića. Prije njega cijeli je studio rasplesala dobro raspoložena Milica Todorović svojom pjesmom "Noćas cure privode". U žiriju ovog petka sjede Nemanja Stevanović, Marina Stefanović, Fatmir Sulejmani, Aleksandra Bursać, Ermin Redžić Bubi i Jelena Kostov.

Show Neki novi klinci u sezoni 2017/2018 nastavlja oduševljavati svojom jednostavnošću i dječijim šarmom. Stoga ne propustite novo izdanje sutra u 20 sati na OBN-u.