Neki Novi Klinci: Od Nevernih beba do Sinana, djeca su na visini zadatka

objavljeno: 21.12.2017. u 12:54

Nova emisija prvog kruga showa "Neki novi klinci“ i ovoga petka u vašim domovima putem OBN-a nakon premijere serije "Elif". Dobro znani hitovi u savršenoj interpretaciji najmlađih otopit će vaše srce.  

Na sceni showa Neki Novi Klinci nikad nema gubitnika. Djeca koja se natječu za najbolji glas sezone, uvijek ostave srce i dobiju ljubav od žirija i publike u studiju. Bez obzira koji muzički stil odabrali, mali kandidati daju sve od sebe kada je interpretacija u pitanju. Ovog petka će se pjevati opet svi žanrovi, od Nevernih beba, preko Sinana sakića pa sve do Mileta Kitića.

Tasteri su bili više na poziciji DA, tako da se čini kako je stručni sud o pjevanju sve teže dati. Ipak, potrebno je suziti broj malih pjevača za skori drugi krug. Dvije najstarije članice žirija Ivana Selakov i Marina Tadić najčešće na sebe preuzimaju odgojnu funkciju i nađe se tu i po koje NE. U žiriju, pored njih dvije, sjede: Nemanja Stevanović, Jelena Kostov, Ermin Redžić Bubi i Fatmir Sulejmani.

U sutrašnjem izdanju showa dalje prolazi šest sjajnih kandidata, a već nakon Nove godine očekuje nas drugi krug ovog pjevačkog natjecanja i borba se zaoštrava.