open-navfaktor-logo
search
Podnio ostavku
Nenad Lalatović više nije trener Borca: Sramotno ponašanje, ne treba nam dati ni hranu, ni plaće
Nenad Lalatović podnio je ostavku na mjesto trenera Borca.
26.08.2022. u 20:50
get url
text

Kap koja je prelila času bio je današnji poraz Banjalučana od Leotara i nedostatak želje kod fudbalera Borca.

- Umjesto da danas budem prvi podnosnim ostavku, to me je pogodilo i krivo mi je. Sad sam rekao igračima u autobusu, pozdravio sam se s njima i rekao sam da sam donio tu odluku. Ako danas nisu uspjeli biti prvi pitanje je hoće li biti ikad - rekao je Lalatović za Mondo.

Borac je danas u Bosanskom Novom poražen od Leotara sa 0:1. Bio je ovo treći poraz Banjalučana nakon sedam odigranih kola.

On je danas na konferenciji za medije osuo žestoku paljbu po igračima.

- Ne znam više šta da kažem. Ponovo nismo iskoristili mnoge zicere, iz našeg posjeda smo primili gol. Po ko zna koji put nismo gladni, nismo željni pobjede. Umjesto danas da dođemo do te prve pozicije i preuzmemo vrh tabele moji igrači to ne žele. Ne znam više šta da im kažem. Ne mogu da vjerujem da nisu gladni uspjeha i da ne žele barem pola sata da budu prvi na tabeli u ovako dobroj i kvalitetnoj ligi. Ja više ne znam stvarno šta da radim. Ili je do mene ili do igrača, ja da mogu sada bih promijenio sebe, ali i sve igrače. Otjerao bih prvo sebe iz kluba pa i njih, ne želim više da ih branim. Ne treba dati ni njima ni meni platu, jer bi bilo sramota da nam daju plate. Ovo je sramota mene je stvarno sramota", rekao je Lalatović pa nastavio.

- Sa zadovoljstvom ću otići jer ne mogu promijeniti sve igrače. Sve bih otjerao iz kluba. Ne znam šta da kažem. Ne treba im dati ni jedan dinar dok se ne poboljšaju. Nek se hrana ukine sve treba ukinuti. Sramotno ponašanje, sve treba da nas bude sramota. Ako se pojavimo u gradu navijači trebaju da nas tjeraju kući. Čestitam fudbalerima Leotara. Kao što sam rekao ako treba da odem otiću, ne mogu promijeniti sve fudbalere.

Lalatoviću je ovo drugi put da podnosi ostavku, a prvi put je to učinio poslije prvog kola i remija Borca protiv Sloge Doboj u Modriči.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.