open-navfaktor-logo
search
I to se dešava
Nije poslušao njen novi album: Suspendovan novinar koji je intervjuisao Adel
Australski voditelj Matt Doran nedavno je odletio u London kako bi intervjuirao pjevačicu Adele. Trebali su razgovarati o njenom novom albumu 30, ali taj je intervju neslavno završio nakon što je Doran rekao Adele kako nije poslušao više od jedne pjesme s albuma.
23.11.2021. u 09:34
get url
text

Intervju s Adele bio je velika stvar za Channel Seven, za koji Doran radi, posebno zato što je to trebao biti jedini intervju koji je pjevačica htjela dati za australski medij.

Adele je Dorana nakon intervjua navodno upitala šta misli o njenom dugoočekivanom četvrtom studijskom albumu, na šta je on odgovorio da ga "nije do kraja poslušao", što je pjevačicu razljutilo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Doran (@mattdoran22)

Doranov gaf naišao je na brojne osude kolega i javnosti, a on je kasnije objasnio kako je došlo do propusta.

- Nisam bio potpuno svjestan toga da sam na mail dobio pregled njenog albuma, koji je objavljen nekoliko sedmica nakon mog putovanja u London. Bio je to previd koji nije bio namjeran. Ovo je najvažniji email koji sam ikada propustio. Uvijek ću se kajati - kazao je.

Ipak, poriče navode da je Adele napustila intervju.

- Adele nije otišla. Zapravo, bila je sušta suprotnost. Ono što je trebalo trajati 20 minuta trajalo je 29 minuta - ispričao je.

Doran je zbog propusta dobio suspenziju od dvije sedmice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.