Nikad Nije Kasno: Žika i Neda Ukraden na ivici suza zbog legendarnog Bosanca

Objavljeno: 13.11.17 u 16:04

Nova emisija nove sezone muzičkog showa za sve generacije - Nikad Nije Kasno, donosi večeras od 20:55h na OBN-u dašak sjete, ali i zabavu za ljubitelje dobrog zvuka.

 

Savršenu jesensku TV večer možete provesti uz sjajni show Nikad Nije Kasno. Zagrijavanje za najhladniji mjesec decembar bit će upriličeno kroz nezaboravni hit Kemala Montena "Jedne noći u decembru". Ova pjesma u svima probudi ono najbolje sjećanje na najhladniji mjesec u regiji.  Zbog ove numere Žika je bio na ivici suza.

Međutim, nije samo njega dirnula ova numera, već i Nedu Ukraden, koja ovog ponedeljka ocjenjuje talantiraane veterane. Dobra će se atmosfera nastaviti uz hitove Silvane Armenulić, Kiće Slabinca, Mehe Puzića i drugih velikana regionalne muzičke scene. Uz kvalitetne numere bit će tu i nezaobilaznih šarmantnih dosjetki, životnih priča od kojih staje dah i nezaobilaznih teških odluka. Za plasman u naredni krug borit će se Milić Ilić Luco,  Dušica Brzaković, Romeo Nikolić, Jasminka Ilić, Jasna Mangafić, Pero Miloš, Milovan Pijetlović Buco i Dragana Kladar.

Što je još žiri očaralo možete pogledati večeras u svom toplom domu, odmah nakon posljednje epizode treće sezone serije Elif. Idealna TV večer čeka vas na TV OBN.