Bizaran slučaj

Ostavila konobarici napojnicu od 5.000 dolara kako bi se osvetila momku

Objavljeno: 06.07.2019. u 21:13

Nakon što je ručala, Serina je račun od 55 američkih dolara odlučila podmiriti Craneovom kreditom karticom te je pritom konobarici koja ju je posluživala dala napojnicu od vrtoglavih pet hiljada američkih dolara

Amerikanka Serina Wolfe osmislila je jednu od najbizarnijih osveta. Nakon što joj je njen momak Michael Crane odbio podmiriti povratnu avionsku kartu iz Floride za New York, među partnerima je izbila svađa.

Na kraju je Crane ipak popustio te je odblokirao svoju karticu koja je bila kod Serine. Umjesto da njome kupi kartu, 24-godišnjakinja se odlučila počastiti ručkom. Nakon što je ručala, Serina je račun od 55 američkih dolara odlučila podmiriti Craneovom kreditom karticom te je pritom konobarici koja ju je posluživala dala napojnicu od vrtoglavih pet hiljada američkih dolara, piše Fox News.

Crane je pred sudom izjavio da je njegova djevojka prvo negirala da je ona napravila trošak pa je on sve prvo prijavio banci. Banka se obratila restoranu, ali oni su napojnicu već isplatili konobarici.

Wolfe je na kraju ipak priznala da je dala napojnicu konobarici, a Crane je pred sudom zaključio da je bila ili pijana ili se željela osvetiti.

Izvor:   Fox News

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije