navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Odrastanje u slikama

Otac Meghan Markle otkrio javnosti nikada viđene fotografije njegove kćerke

Nakon što je svijetu u 90-minutnom dokumentarcu otkrio svoju stranu priče, Thomas Markle, otac Meghan Markle, supruge britanskog princa Harryja, sada je od njega javnost dobila uvid i u nikad viđene fotografije njegove kćerke dok je odrastala

Objavljeno: 24.01.2020. u 18:06
get url
text

Od Meghan kao tek male bebe puštene iz porodilišta, do prvih školskih dana, glumačkih predstava te odlaska na fakultet, pa sve do privatnih porodičnih druženja - sve to vidljivo je u nizu fotografija koje je Thomas dao na uvid televizijskoj ekipi Channel 5, prenosi extra.ie.

Osim toga, pokazao im je i nekoliko videa koji dokazuju koliko su skladan odnos imali nekada ranije vojvotkinja od Sussexa i njen otac.

Penzionisani 75-godišnjak opisao je rođenje svoje kćerke kao najljepši dan života koji ga je u potpunosti promijenio.

- Kada se rodila nisam mogao biti sretniji. Trenutak kada su mi je u rodilištu stavili u naručje jednostavno je neopisiv. Njeno preslatko lice, malene ruke, jednostavno sam bio zaljubljen. Znao sam od prvog trenutka da će biti posebna. Jednostavno je bila predivna - kazao je.

Thomas je Meghan dobio u braku sa Dorijom Ragland, od koje se razveo 1980-ih, ali s kojom je nakon toga ostao u dobrim odnosima, pa su zajedno nastavili odgajati zajedničko dijete.

Meghan i njen otac bili su u dobrim odnosima sve do trenutka kada je ona otišla poslovno u Kanadu, kako bi snimala seriju "Suits".

Stvari su se, prema Thomasovoj priči, počele raspadati kada je Meghan počela vezu sa princem Harryjem.