Otvorena 183. poslovnica kompanije Bingo (FOTO)

Objavljeno: 28.12.16 u 16:14

Kompanija Bingo danas je otvorila svoj novi centar u Vogošći na adresi Ugorsko bb. Ovo je Bingova 183. poslovna jedinica ukupne površine 12.000 kvadratnih metara.

Centar ima dvije etaže. U prizemlju se nalaze hipermarket na 3.300 kvadrata, šest poslovnih prostora predviđenih za izdavanje, te skladišni prostor. Na spratu se nalazi salon namještaja, bijele tehnike, tekstil i sve za dom, na površini 4.500 kvadrata, te restoran površine 530 kvadrata.

Hipermarket Bingo, osim veoma bogate ponude prehrane, kozmetike i hemije u sklopu hipermarketa ima i mesnicu sa raznovrsnom ponudom i odličnim cijenama. Posebna pažnja je posvećena gastro odjelu, delikatesi i odjelu svježeg voća i povrća.

Prodajni prostor na spratu nudi kupcima sve što je potrebno za opremanje doma: namještaj, tehnika, bijela tehnika, posuđe, alati, autokozmetika, kućni tekstil, tekstil i obuća. Restoran ima bogat meni po pristupačnim cijenama, a ugodnom ambijentu restorana doprinosi staklena fasada i kupola, koji mu daju posebnu čar.