open-navfaktor-logo
search
Potpredsjednica SDS-a
Pandurević pozvala zastupnice da reaguju: Vjerujem Sanji, jer je Staša Košarac i mene udario
Sanja Košarac, po svemu sudeći bivša supruga Staše Košarca, ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, na svom Facebook profilu opisala je agoniju u kojoj se ona i njihova djeca nalaze zbog njegovih ljubavnih avantura, a u postu je napisala puna imena i prezimena aktera ove priče. 
08.12.2020. u 14:11
get url
text

VEZANI TEKST - Supruga ministra Staše Košarca o agoniji koju proživljava sa svoja dva sina: Izdaju djece i porodice ne praštam!

Ovaj post bio je povod da se javno oglasi i bivša SDS-ova državna zastupnica i potpredsjednica ove stranke Aleksandra Pandurević koja je često u zastupničkim klupama bila na meti Staše Košarca, tada također državnog zastupnika. 

On je podsjećamo, Pandurević znao vrijeđati krajnje primitivno, seksistički i šovinistički uz poruke "da vodi računa o svom izgledu jer je gospođica". 

Pandurević je na svom Twitter profilu napisala: 

- Tuđi privatni životi me ne zanimaju, pa ni Košarca. No, na nasilje nad ženom i djecom ne smijemo biti slijepi. Vjerujem Sanji jer je i mene udario. Drage dame u PS BiH, ako na ovo ne reagujete, bez obzira na partije i interese, vratite mandate jer ste nedostojne naziva "žena" - napisala je Pandurević.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.