Panika u Srbiji: Selektor Zmajeva gasi Partizan!

Objavljeno: 06.10.17 u 17:36

Košarkaši klub Partizan nalazi se u izuzetno teškoj situaciji, s obzirom na to da na adresu kluba stižu tužbe koje bi Crno-bijele mogle mnogo da koštaju.

Vujošević sada predvodi Zmajeve, a nekada je sjedio na klupi Partizana
Vujošević sada predvodi Zmajeve, a nekada je sjedio na klupi Partizana

A cijena tih tužbi bi mogla da bude i gašenje kluba!

Razlog za to je što se očekuje da bi uskoro mogla da stigne nova blokada BAT-a zbog tužbi koje su predali bivši igrači i trener Duško Vujošević, koja bi klub stavila u bezizlaznu situaciju, piše Kurir.

Duško Vujošević, nekadašnji trener Crno-bijelih, a danas selektor Zmajeva, već je najavio da ako ne bude imao drugog izbora svoj novac koji mu se duguje potražit će putem BAT-a i rekao da će ga naplatiti "milom ili silom".

- Ne interesuju me ničija mišljenja o tome da li je sad pravi trenutak da naplatim novac. To sam zaradio prije nekoliko godina, a sad je dug umanjen, pa još i podijeljen na rate. Tako da mi ti finansijski stručnjaci za tuđe pare nisu potrebni. Neka pravo na moralni sud pokušaju da steknu tako da se ne dodvoravaju vođi. Ljubav prema Partizanu nisam prodavao već sam je imao, a novac sam zaradio pravno i moralno. Ružno je što sada treba da naplaćujem preko FIBA - rekao je nedavno Vujošević.

U slučaju da stignu tužbe u BAT, Partizan ne bi imao novac da ih isplati i samim tim bi se našli u problemima kako da nastave sezonu koja je tek počela, jer klub bez finansija ne bi mogao da funkcioniše.