Party Versacea u nekadašnjoj vili Michaela Jacksona: Amal Clooney izgledala kao milion dolara

Objavljeno: 06.10.17 u 22:54

Najpoznatija američka pravnica Amal Clooney uzela je slobodnu večer od majčinskih dužnosti i uputila se na veliki Vintage Collection Versace Party koji je poznata modna kuća održala u nekadašnjoj vili Michaela Jacksona na Beverly Hillsu u Los Angelesu.

Supruga holivudskog zavodnika Georgea Clooneya, kojoj je pošlo od ruke osvojiti vječnog neženju, svakako zna kako privući sve poglede.

Na partyju modne kuće Versace 39-godišnja ljepotica bila je u središtu pažnje zahvaljujući seksepilnom stajlingu u kojem je izgledala senzacionalno.

Atraktivna Libanonka koja je slavnog glumca, kako kaže, osvojila duhovitošću i inteligencijom, nosila je prekrasnu vintage Versace haljinu koja je u prvi plan stavila ljepotičine vitke noge na kojoj bi joj pozavidjele brojne poznate dame.

Metalik zlatna haljina koju je nosila poznata pravnica dio je kolekcije iz davne 1994, a koju je Donatella Versace ponovo predstavila javnosti na nedavno održanoj Sedmici mode u Milanu, u čast njenom bratu Gianniju Versaceiju koji je osnovao uspješnu modnu kuću.

U atraktivnoj haljini, koja je svjetlucala svakim napravljenim korakom, lijepa Amal je izgledala kao milion dolara. Lijepa Libanonka stajling je upotpunila elegantnim zlatnim Jimmy Choo sandalama na petu i malom zlatnom “clutch” torbicom, a za potpuni glamurozni efekt, ljepotica je dodala crveni ruž i raskošne valove u kosi koji su stavili završni pečat na ovaj pobjednički stajling.