Počela prodaja ulaznica za 57. MESS: Popusti i do 50 posto

Objavljeno: 12.09.17 u 19:30

Ljubitelji pozorišne umjetnosti od danas će moći kupiti ulaznice za 57. Internacionalni teatarski festival MESS koji će u Sarajevu biti upriličen od 30. septembra do 8. oktobra. 

Ulaznice mogu potražiti u MESS-ovom Box Officeu, u direkciji Festivala koja se nalazi u ulici Maršala Tita 54/1 u periodu od 10 do 19 sati.

- Kao i prethodnih godina rezervacije će se moći obaviti i putem telefona na broj 060 343 39 59. I ove godine Festival ima nekoliko kategorija ulaznica kao i popuste za različite kategorije publike. Broj ulaznica s popustima je ograničen- istakli su iz direkcije MESS-a.

Do 19. septembra moguće je rezervisati komplete ulaznica sa popustom od 50 posto, dok se za pojedinačne ulaznice odobrava popust od 20 posto.

- Tradicionalno MESS daje popust na kupovinu kompleta za studente, pozorišne radnike i penzionere od 50 posto a za kupovinu pojedinačnih ulaznica popust iznosi 20 posto- istakla je Dajana Gurda, šefica protokola Festivala MESS.

Festival MESS je i ove godine odlučio da će za sve predstave u okviru dječijeg programa CHILDREN MESS biti slobodan ulaz, s tim da će svi posjetitelji morati imati ulaznicu koju će moći rezervisati i preuzeti u prostorijama prodajnog odjela od 20. do 28. septembra.

Ovogodišnje, 57. izdanje Internacionalnog teatarskog festivala MESS ponudit će 22 predstave iz 13 zemalja, a otvorit će ga 30.09. u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica predstava belgijske trupe Needcompany “Slijepi putnik“.