Rezultati i video prvog kola Atletske rekreativne lige

Objavljeno: 04.09.17 u 09:26

U subotu je završeno prvo kolo druge sezone Atletske rekreativne lige. S obzirom na činjenicu da je u subotu bio drugi dan praznika, došao je veći broj učesnika nego što smo očekivali, ukupno je bilo 32 učesnika od čega 26 muškaraca i 6 žena.

Zahvaljujući lijepom vremenu i pozitivnoj energiji koja vlada između učesnika, postignuti su dobri rezultati na 5km. Kod muškaraca prvo mjesto zauzeo je Raonić Alen, drugo mjesto Mirzet Halilović i treće mjesto Mirzet Halilović, kod žena prvo mjesto zauzela je Hanifa Terzić, drugo mjesto Tea Sipović Imamović i treće mjesto Ivana Paunović ovim putem čestitamo pobjednicima i svim ostalim učesnicima.  

Alen Raonić prvoplasirani na 5km u konkurenciji muškaraca

Ukupni rezultati sa prvog kola: 

Hanifa Terzić prvoplasirana na 5km u konkurenciji žena

Po programu idućeg kola (17.09.) je disciplina polumaraton, ovo je eksterna utrka ARL, koju organizuju naše kolege NGO marathon, napominjemo da ste dužni izvršiti sve obeveze prema orgnizatoru ove utrke i nakon završene utrke u roku 24h dostaviti rezultate nama organizatorima Lige kako bi iste bodovali. 

Prijaviti se u Atletsku rekreativnu ligu možete tokom čitave sezone, međutim najbolje je da to učinite što prije kako ne bi propuštali bodove iz propuštenih kola. Većina kaže učestvujem zbog zabave i motiva da treniram, u šta vjerujemo, ali isto tako znamo da je još veći motiv i zabava kad imate više bodova u svojoj tabeli, zato prijavite se - http://atleta.ba/prijava-za-ligu/ već do idućeg kola i počnite prikupljati svoje bodove. Više o Atletskoj rekreativnoj ligi možete pročitati ovdje- http://atleta.ba/atletska-rekreativna-liga/ .