open-navfaktor-logo
search
Trener Sarajeva
Sablić o ostavci: Zna se šta je potrebno da se uradi
Fudbaleri Sarajeva remizirali su s Rudarom iz Prijedora (1:1) u prvom susretu 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
30.10.2021. u 19:18
get url
text

Bordo tim je u 63. minuti ostao s deset igrača nakon što je glavni sudija Mateo Musa pokazao drugi žuti kartonu Darku Laziću. To što su pola sata igrali s igračem manje teško će fudbalerima Sarajeva biti alibi kod navijača, a što su posvjedočili i zvižduci koji su se mogli čuti nakon utakmice, ali i skandiranje upućeno Goranu Sabliću da napusti klupu Sarajeva.

- Žao mi je jer smo odigrali jako kvalitetnu utakmicu, jednu od boljih ove sezone na Koševu. Stvorili smo dosta šansi, lopta je šetala po gol liniji. Htjeli smo doći do pobjede, nažalost nismo, presjekao nas je taj drugi žuti karton - kazao je Sablić nakon utakmice u izjavi za MojaTV, a potom se osvrnuo u na eventualnu ostavku:

- Mislim da ne trebam dati ostavku u ovom trenutku, ne trebam nikoga podsjećati na situaciju u kojoj sam preuzeo ekipu. Svakako moramo razgovarati sa novom vlasničkom strukturom o tome kako vidimo Sarajevo u budućnosti. Ja sam naravno otvoren za sve opcije, ako neko misli da ova ekipa može bolje, zna se šta je potrebno da se uradi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.