Sarajevo: Uspješno održan seminar "Napredni Facebook marketing"

Objavljeno: 17.10.17 u 17:45

U subotu, 14.10., u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, agencija za digitalni marketing Paradox d.o.o. organizovala je seminar za napredni Facebook marketing. Polaznici su imali priliku naučiti kako ovu popularnu društvenu platformu iskoristiti za efikasno i profitabilno oglašavanje.

U okviru seminara učesnici su upoznati s pravilnim korištenjem Facebook oglašivačke platforme i naprednim Facebook marketing taktikama - od hirurški preciznih targeting metoda, remarketinga, lookalikea, prodajnog teksta na reklamama, sve do naprednih prodajnih lijevaka.

Predavač seminara bio je Faris Biogradlić, suosnivač i direktor agencije za digitalni marketing Paradox d.o.o.

Seminaru su prisustvovali poduzetnici, marketing i sales manageri renomiranih domaćih kompanija, kao i individualci koji su željeli steći napredna znanja i vještine digitalnog marketinga. Seminar je bio interaktivan - kombinacija teorije i praktičnih primjera.

- Zahvaljujemo se svim učesnicima na aktivnom sudjelovanju i ugodnom druženju na seminaru, te se nadamo da smo uspjeli prenijeti znanje i približiti značaj Facebook oglašavačke platforme za profitabilno poslovanje, što je ujedno bio i naš cilj - ističe gospodin Biogradlić.

Zbog velikog interesovanja, Paradox d.o.o. namjerava i u budućnosti nastaviti s edukacijama i seminarima iz oblasti digitalnog marketinga.