open-navfaktor-logo
search
Napušta Rim
Senad Lulić se emotivnom porukom oprostio od Lazija
Snad Lulić, nekadašnji fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, završio je epizodu zu Laziju.
30.06.2021. u 23:26
get url
text

Lulić je napustio rimski klub nakon deset godina vjernosti. Na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio je emotivnu poruku.

- Dragi Lazijali, vrijeme je da se rastanemo, nakon 10 prekrasnih godina i 371 utakmica sa orlom na grudima. Nakon mnogih uspjeha i nezaboravnih sjećanja, napustit ću Lazio jer nisam imao priliku da nastavim igrati i boriti se. Nisu svi snovi beskrajni i ne ovise svi snovi o našim željama. Nada i volja, ponekad, sami nisu dovoljni.

Ostavit ću mnogo prijatelja i mnogo dobrih ljudi koje sam upoznao u ovoj deceniji. Zahvaljujem Laziju i predsjedniku Lotitu na ukazanoj prilici da nosim ovaj dres deset godina. Posebno hvala svim navijačima Lazija, znajte da ću vas zauvijek nositi u svom srcu. Znajte da ću zauvijek biti jedan od vas. Zauvijek Vaš Senad - napisao je Lulić.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine došao je u rimski klub iz Young Boysa i u proteklih deset godina sa Lazijom osvojio je dva Kupa Italije i isto toliko Superkupova. Za reprezentaciju BiH odigrao je 57 utakmica i postigao četiri gola.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.