open-navfaktor-logo
search
Boks
Sjajna uvertira za okršaj Ruiza i Joshue: Hrgović nokautirao Molinu
Hrgoviću je ovo bila deseta pobjeda u isto toliko profesionalnih borbi
07.12.2019. u 19:21
get url
text

Hrvatski bokser Filip Hrgović slavio je u borbi teške kategorije u Riyadu nakon što je u trećoj rundi nokautirao 37-godišnjeg Amerikanca Erica Molinu.

Hrgović se nametnuo od samog početka meča i 15 sekundi prije isteka prve runde srušio je serijom udaraca Molinu, kojeg je spasio gong za istek runde.

Nakon pola minute u drugoj rundi Molina je opet srušen, no Amerikanac se potom vratio s nekoliko opasnih udaraca. Dvadeset sekundi prije isteka druge runde Hrgović je Molinu treći put poslao na pod, a Amerikanca opet spašava zvono.

No, minutu prije kraja treće runde Hrgović desnim krošeom obara i po četvrti puta Molinu, a sudija konačno prekida borbu.

Hrgoviću je ovo bila deseta pobjeda u isto toliko profesionalnih borbi, a Molina mu je dosad bio najozbiljniji protivnik s obzirom na to da se Amerikanac meksičkih korijena čak dvaput borio za titulu svjetskog prvaka.

Ova borba bila je sjajna uvertira u meč za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji između Andyja Ruiza Junira i Anthonyja Joshue.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.