Slišković izgubio živce: Neprofesionalizmu je došao kraj, nema više popusta ni za koga!

objavljeno: 22.09.2017. u 13:36

Trener Zrinjskog Blaž Slišković smatra kako rano ispadanje iz Kupa neće ostaviti značajnijega traga na njegovu ekipu, dodavši kako je poraz od Sloge iz Siminog Hana dobra opomena za sve njegove igrače.

- Ja nisam išao na tu utakmicu zbog problema s leđima, ali razgovarao sam sa svojim pomoćnicima, analizirali smo utakmicu i mogu reći da smo zasluženo ispali. Sloga je kvalitetna ekipa, a presudio je i njihov veći motiv u toj utakmici - kazao je strateg Plemića u najavi utakmice protiv Mladosti.

Komentirajući činjenicu da je Zrinjski u Simin Han otputovao bez nekolicine standardnih igrača, Slišković je kazao kako se sada, s odmakom, može reći da je to bila pogrešna odluka.

- Kada ispadneš onda su kritike opravdane, ali ja sam vjerovao u te momke i ekipu koja je izašla na teren. Da smo prošli, svi bi mi čestitali i govorili kako je to dobar potez što smo odmorili pet, šest standardnih igrača - kazao je Slišković.

Po njegovim riječima, sada je vrijeme okrenuti se prvenstvu u kojem vodeći Zrinjski u subotu dočekuje trećeplasiranu Mladost Doboj Kaknja, a kolo poslije Zrinjski gostuje kod drugoplasiranog Željezničara.

- Mladost je dobra, kvalitetna ekipa, ali mi smo, ipak, kvalitetniji. Naravno, to ćemo morati dokazati na terenu, jer bez htijenja i zalaganja nema ničega. Želja mi je da osvojimo tri boda, pa da rasterećeno možemo otputovati na Grbavicu i odigrati najbolje što možemo - kazao je Slišković.

Dodao je kako je u proteklom razdoblju bilo manjih problema s disciplinom u njegovoj ekipi te da više nema popusta ni za koga.

- Dok pobjeđuješ, onda ti se za neke stvari može progledati kroz prste. Ali tome je sada kraj. Moramo promijeniti neke stvari jer ne bih volio da moji igrači pomisle da sam trener koji dopušta neprofesionalizam. Mogu biti dobar kao kruh, ali i zločest kao najljuća zmija, želim da to znaju moji igrači - poručio je trener Zrinjskog.

Utakmica Zrinjski - Mladost igra se u subotu na stadionu pod Bijelim brijegom, s početkom u 17 sati.