Slučajna fotografija joj promijenila život

Objavljeno: 31.10.17 u 16:38

Studentica državnog univerziteta Plymouth, 19-godišnja Anok Yai, bila je jedna od djevojaka koje je fotograf snimio za galeriju najbolje odjevenih studentica na zabavi koji je organizirao univerzitet Howard u Washingtonu.

Anok Yai
Anok Yai

- Vidio sam ju taman na završetku Yardfesta - napisao je fotograf uz njezinu fotografiju koju je objavio na Instagramu.

 

Saw her right at the end of Yardfest. Stunning @anokyai #huhc #huhomecoming #theyard #fro #curlyhair #darkskin #sudanese

A post shared by TheSUNK|The Shit U Need 2 Know (@thesunk) on

Slučajna fotografija joj promijenila život

Anok je pozirala fotografu i ubrzo zaboravila na to, kada joj je u jednom trenutku telefon počeo luđački vibrirati bez prestanka. Prvo je pomislila da je netko od nje napravio meme, ali onda su počele stizati i poslovne ponude.

- Kada sam vidjela o čemu se radi nisam ništa shvaćala jer mi nije bilo jasno što to drugi vide na fotografiji. Iskreno, mislim da se ljudi toliko naviknu gledati sebe svaki dan da uopće nisu svjesni svoje ljepote - rekla je Anok za Boston Globe.

 

Hi Howard #howardhomecoming

A post shared by Anok (änôk yī) (@anokyai) on

Fotografija je u jako kratko vrijeme skupila više od 11 hiljada lajkova i stotine komentara. Kako su se lajkovi i komentari množili, tako su mnogi počeli komentirati da bi je trebala angažirati neka modna agencija.

Nije trebalo dugo čekati i već nakon nekoliko dana kontaktirale su je tri agencije s ponudama za posao. Yai je i sama priznala da ju je moda oduvijek zanimala i sada uz studij biohemije želi ostvariti i karijeru modela.

- To je nešto o čemu sam oduvijek sanjala, ali nisam mislila da će se ikada ostvariti - zaključila je Yai.

 

The leaves match my skin 🍂

A post shared by Anok (änôk yī) (@anokyai) on