open-navfaktor-logo
search
Znak podrške djeci
Vijećnica i Stari most ogrnuti u zlatnu boju
Danas je započela kampanja povodom "Zlatnog septembra" - mjeseca podizanja svijesti o dječijem raku, koja se ove godine fokusirala na period nakon izlaska iz bolnice i borbu poslije izlječenja.
01.09.2019. u 20:27
get url
text

U Sarajevu je danas započela kampanja povodom "Zlatnog septembra" - mjeseca podizanja svijesti o dječijem raku, koja se ove godine fokusirala na period nakon izlaska iz bolnice i borbu poslije izlječenja. Kampanja podizanja svijesti se i ove godine održava u organizaciji Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka” pod sloganom “Život poslije raka… Borba se nastavlja”, a njen početak u Sarajevu obilježen je performansom s djecom i mladima koji su liječeni.

U znak podrške djeci oboljeloj od raka večeras su sarajevska Vijećnica i Stari most u Mostaru ogrnuti u zlatnu boju.

- Vijećnica u Sarajevu i Stari Most u Mostaru večeras sijaju zlatnom bojom samo za djecu oboljelu i liječenu od raka, za naše heroje i njihove roditelje. Ponosni smo što su pristali biti ovogodišnje septembarske priče našeg Udruženja. Hvala od srca DreamMedia iz Mostara za pomoć pri osvjetljenju Starog Mosta. Hvala od srca Blow Up Sarajevo za pomoć pri osvjetljenju Vijećnice - poručili su iz Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka” . 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.