Leotar je i dalje "fenjeraš" Premijer lige. Uprkos promjeni na klupi i dolasku Marka Maksimovića, Trebinjci nisu uspjeli da ostvare napredak na tabeli, a sad će priliku da se približe ekipama koje su iznad njih imati protiv novjalije u ligi.

- Mislim da nas očekuje utakmica između ekipa koje su podjednakog kvaliteta. Protekle dvije utakmice protiv Slobode i Željezničara daju nam pravo za optimizam, iako smo osvojili samo jedan bod, ali sve što je traženo od igrača je ispunjeno i sa tog aspekta možemo ih pohvaliti - rekao je trener Leotara Marko Maksimović u najavi meča.

Trebinjci su se tokom sedmice susreli sa problemima. Nekoliko igrača je pod virozom, te je upitan njihov nastup u meču 13. kola bh. elite.

- Već šestorica igrača se požalila na temperaturu i nisu trenirali. To su Đajić, Stojković, golman Perišić, Pervan, Cvetković… To će nam predstavljati problem za sastavljanje ekipe, jer još uvijek ne znamo da li će se do utakmice neko novi požaliti.

Međutim, 11 igrača koji istrče na teren će morati da ponove pristup iz prethodnih utakmica i nadam se da ćemo neke šanse koje smo kreirali protiv Slobode i Željezničara ovaj put realizovati i imati razloga da se radujemo poslije utakmice - poručio je trener Leotara.