navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poznata voditeljica

Vlatka Pokos oplela po hrvatskim fudbalerima: U Herceg-Bosni se provodilo etničko čišćenje

Hrvatska voditeljica Vlatka Pokos kritikovala je hrvatske fudbalere koji su nakon pobjede nad Brazilom i plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva slavili uz Thompsonovu pjesmu "Lijepa li si".

Objavljeno: 15.12.2022. u 20:16
get url
text

Pokos je u objavi na Instagramu napisala da se divi timu Zlatka Dalića, a da je slavlje uz Thompsona neprihvatljivo, navodeći da je riječ o pjevaču koji promovira fašizam i ustaštvo. Podsjeća i da su njegovi nastupi zabranjeni u civiliziranoj Evropi.

VEZANI TEKST - Dalić objavio: Hrvati zapjevali "Herceg - Bosno, srce ponosno"

- Pjevanje o zločinačkoj tvorevini Herceg-Bosni u kojoj se provodilo etničko čišćenje i otvarali koncentracijski logori za Bošnjake je pogrešno i nema nikakve veze s domoljubljem! Veliki sam domoljub, volim Hrvatsku, ali protiv sam svakog ekstremizma i svojatanja teritorija tuđe zemlje. Nema nikakve razlike između velikosrba i velikohrvata, nikakve - napisala je Pokos.

- Riječ je o istom zlu! Fašističke simbole, ustaštvo i one koji ga promoviraju treba zabraniti zakonom, a mladim ljudima treba jasno i glasno objasniti da je ustaški pokret bio zlo koje je izvršilo monstruozne zločine i zauvijek obilježilo Hrvatsku.
Stoga, divni nasi mladići i muškarci, recite NE fašizmu i pjevajte domoljubne pjesme koje ne promoviraju ustašku ideologiju. Domovina se voli srcem i istinom, nadasve istinom a ne promoviranjem zločinaca i izdajica hrvatskog naroda. Ustaše su bili upravo to: zločinck i izdajice - poručila je voditeljica.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb/Split (@vlatkapokos)