open-navfaktor-logo
search
Zmajevi u SAD-u
Vrhovac: Selektor je rekao da idemo po pobjedu, igrači isto razmišljaju
Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedran Vrhovac  ne krije oduševljenje zbog poziva u seniorsku selekciju
15.12.2021. u 18:43
get url
text

- Jako lijepo je bilo čuti vijest da si pozvan u A reprezentaciju, osjećaj je fenomenalan. To je nagrada za sav rad, trud, zalaganje na terenu. Sretan sam zbog toga i nastavit ću sa radom i treninzima kako bih i u budućnosti bio na spisku reprezentacije - izjavio je defanzivac Želje koji se sa Zmajevima uoči prijateljske utakmice s SAD-om nalazi na pripremama u Los Angelesu.

VEZANI TEKST - Vojnović: Motiv je naše oružje protiv Amerike
 

- Pripreme protiču u najboljem redu. Uspjeli smo da se oporavimo od napornog puta i jučer smo odradili jedan trening, danas ćemo još jedan. Već smo se aklimatizirali i vjerujem da ćemo spremni dočekati utakmicu - dodaje Vrhovac.

On očekuje pobjedu u predstojećem susretu.

- Prvenstvo je nedavno završeno i svi smo još uvijek u takmičarskoj formi tako da bi to mogla da bude naša prednost u meču sa Amerikom. S druge strane, jedni drugim smo nepoznanica. Sigurno je da su i oni u takmičarskoj formi. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo i pokušati da dođemo do pozitivnog rezultata. Selektor je u najavi rekao da idemo na pobjedu, a i mi igrači isto razmišljamo i nadam se da ćemo to i ostvariti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.