open-navfaktor-logo
search
Kriza drma Banjalučane
Zeljković najavio sastanak o Borcu: Fudbaleri za dva i po mjeseca nisu zaboravili da igraju fudbal
Težak poraz, prvi domaći u Premijer ligi Bosne i Hercegovine nakon 17 mjeseci, doživio je Borac.
17.08.2021. u 15:48
get url
text

Zrinjski je u ponedjeljak protutnjao kroz Banju Luku, slavivši rezultatom 5:1. Dodatni šamar navijačima predstavlja i pogled na tabelu, s obzirom na to da su Banjalučani na posljednjoj poziciji.

Potpredsjednik kluba Bogoljub Zeljković, inače brat Vice Zeljkovića, predsjednika Fudbalskog saveza BiH, najavio je detaljnu analizu, razgovore i sastanke, ali ne i velike promjene.

- Imat ćemo sastanak, ali ne očekujem drastične mjere. Evidentno je da je ekipa u krizi igre i rezultata. Pričali smo sa fudbalerima i stručnim štabom u proteklih 10 dana i pokušavali da ih trgnemo na sve načine. Ovo je šampionska ekipa koja je u krizi. Treba da vidimo šta je razlog. Od revanša protiv Cluja ekipa kao da je potpuno ispražnjena emotivno I fizički - rekao je Zeljković za Srpska info.

- Pa nisu za dva i po mjeseca zaboravili da igraju. Moramo što prije da pronađemo rješenje kako da izađemo iz ove krize. Sigurno je da ćemo nastojati da do reprezentativne pauze dobijemo ova dva preostala meča - istakao je potpredsjednik Borca.

Borac poslije četiri odigrane utakmice ima samo dva osvojena boda.

Podsjećamo da je kormilo kluba već nakon prvog kola napustio Marko Maksimović. Na klupu je sjeo Zoran Milanković i upisao poraze od Posušja i Zrinjskog.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.