open-navfaktor-logo
search
BiH sutra protiv Francuske
Zmajevi održali posljednji trening pred duel sa aktuelnim svjetskim prvacima
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je i posljednji trening pred sutrašnju utakmicu kvalifikacija za SP 2022 protiv Francuske.
31.08.2021. u 18:32
get url
text

Zmajevi i nisu imali mnogo vremena da se pripreme za susret koji se sutra od 20.45 sati igra na stadionu La Meinau u Strazburu, a za duel sa aktuelnim svjetskim prvaci obavili su tek dva treninga računajući i ovaj današnji.

Na zvaničnoj press konferenciji, koja je održana neposredno pred početak treninga, selektor najboljih bh. fudbalera Ivaylo Petev kazao je kako će njegovi izabranici pokušati osvojiti bod ili tri.

{$galerijaFotografija}

Petev je kazao da su svi igrači na raspolaganju za sutrašnji susret s izuzetkom izostanka jednog fudbalera koji nije stigao na okupljanje reprezentacije.

Inače, BiH je sa Francuskom do sada odigrala pet utakmica. Dvije su završene remijem, a u tri je Francuska ostvarila pobjede. Ukupna gol razlika je 3:7 u korist Francuza.

Pravdu na sutrašnjoj utakmici dijelit će Sandro Schärer iz Švajcarske, a pomagaće mu zemljaci Stephane De Almeida i Bekim Zogaj.

Četvrti sudija je Alain Bieri, dok su VAR sudije Fedayi San i Lionel Tschudi.

Trening Zmajeva 31.8.2021.
1 od 11
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.