open-navfaktor-logo
search
Kvalifikacije za EP
Zmajevi protiv Slovačke igraju u Zenici, a posljednji trening odradili na Grbavici
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras je na stadionu Grbavica odradila posljednji trening pred sutrašnji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Slovačke.
18.11.2023. u 20:01
get url
text

Zmajevi su promijenili plan i umjesto u Zenici (gdje se igra sutrašnja utakmica protiv Slovaka), prvo su trening "prebacili" u kamp FK Sarajevo u Butmiru, da bi na kraju trenirali na stadionu Grbavica. 

Selektor Savo Milošević na današnjoj konferenciji za medije kazao je da postoji određen broj problema u vezi sutrašnje utakmice protiv Slovačke, naglasivši da su to činjenice, a ne alibi.

Na licima naših reprezentativaca večeras su se mogli vidjeti i osmijesi, što je najava da bi protiv Slovačke mogli očekivati bolju igru, a samim time i bolji rezultat u odnosnu na debakl iz Luksemburga.  

Selektor Milošević na raspolaganju je imao sve pozvane igrače. Reprezentacija Bosne i Hercegovine do sada se sastala pet puta sa Slovačkom, te je ostvarila tri pobjede i dva poraza.

Utakmica BiH - Slovačka igra se sutra od 20.45 uz direktan TV prijenos na BHT1. Glavni sudija je Julian Weinberger iz Austrije.

{$galerijaFotografija}

IMG_20231118_193426.jpg
1 od 8
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.