open-navfaktor-logo
search
Prekid isporuke gasa
Toplane Sarajevo: Korisnici u ovim ulicama će biti bez grijanja do nedjelje navečer
Fena
15.03.2024. u 11:41
get url
text
Sarajevogas je danas obavijestio KJKP Toplane - Sarajevo d.o.o. Sarajevo da će zbog radova na izmještanju baterije ventila na gasnoj instalaciji visokog pritiska doći do prekida isporuke gasa na lokaciji novog kružnog toka kod GRAS-a u ulici Džemala Bijedića, u periodu od 08.00 sati pa sve do završetka radova koji su planirani 17. marta u 20.00 sati, saopćeno je iz Toplana  Sarajevo. 
Iz ovih razloga biti će obustavljena isporuka toplotne energije za korisnike koji se snadbijevaju sa kotlovnice AM1, na adresama Srđana Aleksića bb - (Veneto A,B,C), Dž. Bijedića 134A - (Dijamant A), Dž. Bijedića 134B - (Dijamant B), Dž. Bijedića 134C - (Dijamant C), Radenka Abazovića 2D (Izvor - Otoka 1), Radenka Abazovića 2 (Izvor - Ada), Dž. Bijedića 122 A (Izvor - Otoka 2), Bulevar M. Selimovića 2 (Dom zdravlja Novi grad), navodi se u saopćenju.
KJKP Toplane - Sarajevo d.o.o. Sarajevo će pratiti navedene radove, te će pri uspostavi snadbijevanja prirodnim gasom doći do normalizacije u zagrijavanju za navedene korisnike.
Iz KJKP Toplane - Sarajevo mole korisnike za razumijevanje. 
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.