navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kao sestre

Jennifer Lopez snimila modnu kampanju s mamom i pokazala od koga je naslijedila ljepotu

Glavne zvijezde najnovije modne kampanje za brand Coach su 51-godišnja Jennifer Lopez i njena 74-godišnja majka Guadalupe Lopez, koja, baš poput svoje kćerke, izgleda izrazito mladoliko.

Objavljeno: 03.09.2020. u 08:45
get url
text

A uz njih pojavili su se i 12-godišnji blizanci Emme i Max, te je tako kampanja zaokružena kroz tri generacije jedne porodice.

Na fotografijama, koje su objavljene na službenom Instagram profilu Coacha, Jennifer i njena majka s djecom uživaju u večeri na vrhu planine, a mnogi su primijetili kako Jennifer i Guadalupe jedna drugoj više odgovaraju kao sestre nego kao majka i kćerka.

 

- Kako izgleda moderna porodica? Službena definicija ne postoji. Ne radi se o savršenstvu, već o prihvatanju gdje svako može biti baš onakav kakav je bez skrivanja - govori pjevačica u videu snimljenom za potrebe kampanje.

Pjevačica je iznimno bliska sa svojom majkom, koja je nju, ali i još dvije kćerke Leslie i Lyndu, zajedno sa suprugom Davidom Lopezom odgojila u Bronxu.

 

Jennifer nikada nije krila koliko joj majka znači, a svojedobno joj je odala poštovanje na Instagramu riječima:

- Ljudi me često pitaju odakle mi ta energija, način na koji vozim, na koji plešem... E, znate... Guadalupe... Moja mamica... Otkako je pamtim, uvijek je plesala, smijala se i uveseljavala svaku prostoriju u kojoj bi se našla. Ona je definicija mladolikosti i nestarenja... Voljela je oduvijek muziku i filmove, posebno mjuzikle, a vjerovala je i u pravu ljubav... Sve to naslijedila sam od nje... I zbog toga sam i ja bolja - napisala je slavna pjevačica i glumica.