navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nova sezona

Morate ih nabaviti: Tri modna dodatka koji su trenutni hit

Svaka nova sezona donosi nove trendove i kada su modni dodaci u pitanju. Ljetne haljine, prozračne bluze i sandale polako odlaze u ostavu, jer se smjena godišnjih doba već uveliko osjeti.

Objavljeno: 14.09.2020. u 13:44
get url
text

Prelaz kojim svjedočimo donio je uz blejzere i duge rukave i tri hit asesoara, koja morate nabaviti ukoliko ste zaljubljenica u modu i pratite dešavanja na ovoj sceni. Prvi je marama, koja je u svim varijantama i bojama i tokom ljeta ukrašavala naše glave. Sada putuje malo niže, te nam nježno pokriva vrat. Ukoliko ove jeseni želite privlačiti poglede, uložite u maramu u luksuznom materijalu - svili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FITTING DETAILS WOMEN WINTER 20 by ANTHONY VACCARELLO #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent @anthonyvaccarello

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Preporuka su jako dugačke marame ili šalovi, a oni će biti trendovski modni dodatak koji će istaći vaš jedinstven stil. Drugi su biserne naušnice. One više ne dolaze u tradicionalnoj varijanti koju su nosile naše bake. Biserne naušnice već duže vrijeme nisu minimalističke, nego se pokazuju u velikom sjaju. Integrirani biseri, asimetrični ili atipični oblici naušnica, to je trenutno jako traženo.

Remen oko struka je opet u prvom planu. Ili, bolje rečeno, posred tijela! U trendu su prvenstveno uski i decentni modeli koji jednostavno privlače poglede na sredinu tijela.