navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Jako im nedostaje

Slavni glumac posvetio emotivnu objavu preminuloj supruzi

Glumac John Travolta prisjetio se svoje voljene preminule supruge Kelly Preston povodom Majčinog dana, a tom prilikom objavio je jedan njen video u kojem se sjetio sretnih dana.

Objavljeno: 15.05.2023. u 09:36
get url
text

- Sretan Majčin dan, Kelly. Nedostaješ nam i volimo te! S ljubavlju, Ben, Ella i John - napisao je Travolta u objavi potpisavši ga od sebe, ali i 12-godišnjeg sina Bena i 23-godišnje kćerke Elle.

U videu se vidi nasmijana glumica kako otvara poklon koji je dobila za Majčin dan prije nekoliko godina, a kutija s natpisom "MOM" posebno ju je oduševila.

Glumica Kelly Preston preminula je od karcinoma dojke u julu 2020, a slavni glumac se sada vrlo angažirano bavi njihovom djecom kojima majka jako nedostaje.

Osim toga, ni Travolta nije imun na ovakve međunarodne dane poput majčinog, a suprugu s kojom je 28 godina dijelio svakodnevicu nosi u srcu.

- Dotaknuli su nam srca, nasmijali nas i postali dragi prijatelji kojima ćemo zauvijek ostati odani - rekao je drhtavim glasom John Travolta na ovogodišnjoj dodjeli Oskara u dijelu "In Memoriam" prisjetivši se voljene Olivije Newton-John.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Travolta (@johntravolta)