navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni glumac otvoreno

Matthew McConaughey misli da mu je Woody Harrelson brat: Mama je znala njegovog oca

Američki glumac Matthew McConaughey tvrdi da bi glumac Woody Harrelson mogao biti njegov stvarni brat.

Objavljeno: 14.04.2023. u 10:54
get url
text

- Moja ga djeca zovu "ujak Woody", a njegova djeca mene zovu "ujak Matthew". Njegova porodica misli da sam ja na slici, a ne on - šalio se McConaughey, koji sumnja na to da je njegova majka Mary imala spolni odnos s Harrelsonovim ocem Charlesom, koji je preminuo u zatvoru 2007. godine.

Počeo je o tome razmišljati nakon što je Mary rekla da je upoznala Charlesa kad su zajedno bili na odmoru te se zbog toga bacio u istraživanje porodične historije.

Momci su se okupili promovirajući komediju "Brother From Another Mother", ali šale se kako tek trebaju napraviti DNK test.

- U Grčkoj smo prije nekoliko godina sjedili i razgovarali o tome kako smo mi bliski i naše porodice. I moja mama je bila tamo i rekla: "Woody, poznavala sam tvog tatu". Svi su bili svjesni šta znači to "poznavala" - rekao je McConaughey u podcastu "Let's Talk Off Camera" with Kelly Ripa.

- Malo smo računali i otkrili da je Woodyjev tata bio na odmoru u isto vrijeme kad su se moji mama i tata razvodili. Postojala su mjesta u Teksasu gdje su se mogli okupljati ili sastajati - dodao je.

U podcastu je McConaughey rekao i kako je Harrelsonu lakše reći da je potrebno samo napraviti testiranje jer nema šta izgubiti.

- Malo je teže meni to napraviti jer pomislim: "Čekaj malo, želiš mi reći da postoji šansa da osoba koju zovem ocem već 53 godine ipak nije moj otac?" - rekao je McConaughey.